Skip to content Skip to footer

ΣΚΟΥΛΛΟΥ ΝΤΑΜΑΡΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες του Δήμου Καρπάθου,
νιώθω μεγάλη χαρά και αίσθημα υπερηφάνειας που σας παρουσιάζω την υποψηφιότητά μου για τη θέση της Δημοτικού Συμβούλου στον όμορφο Δήμο Καρπάθου ύστερα από το κάλεσμα του υποψήφιου Δημάρχου κ. Μιχάλη Φελλουζή. Είμαι η Μαρία Σκούλλου, μητέρα 4 παιδιών και με μεγάλη χαρά έγινα γιαγιά και περιμένω το δεύτερο μου εγγόνι. Όλα μου τα χρόνια ζω στην Κάρπαθο και ευελπιστώ να υπάρχουν οι συνθήκες να ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μου στο αγαπημένο μας νησί.

Εκπαίδευση: Αποφοίτησα από το γυμνάσιο Απερίου Καρπάθου και από τότε, η περιπλοκότητα της ζωής με έφερε στον τομέα του τουρισμού, όπου εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Η εκπαίδευση συνεχίζεται σε καθημερινή βάση, καθώς προσπαθώ να βελτιώσω τις δεξιότητές μου για να είμαι αποτελεσματική στην υποψηφιότητά μου.

Οικογενειακή Αξία: Η οικογένεια είναι η πηγή έμπνευσής μου και η δύναμή μου. Με την εμπειρία μου ως μητέρα και γιαγιά, κατανοώ την αξία της συνοχής της οικογένειας και θα προωθήσω πολιτικές που θα υποστηρίξουν τις οικογένειες στο Δήμο μας.

Συμμετοχή και Συνεργασία: Πιστεύω στη σημασία της συμμετοχής και της συνεργασίας όλων των πολιτών για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος. Θα είμαι ανοιχτή στις απόψεις και τις ανησυχίες σας και θα εργαστώ σκληρά για να ακούσω και να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα του Δήμου μας.

Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε έναν Δήμο Καρπάθου που θα είναι προοδευτικός, ανοικτός και προσανατολισμένος στην ευημερία των πολιτών του. Ζητώ την υποστήριξή σας και την ευκαιρία να εργαστώ για εσάς.

Με εκτίμηση,
Μαρία Σκούλλου