Skip to content Skip to footer

ΣΕΒΔΑΛΗ-ΦΑΣΟΥΛΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Μεγάλωσα στην Κάρπαθο και είμαι παντρεμένη με τον π. Στυλιανό Φασούλα. Μαζί αποκτήσαμε 2 κόρες ηλικίας 4,5 και 2,5 χρονών.
Το 2015 αποφοίτησα από τη σχολή λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας με βαθμό άριστα. Το 2016 η αγάπη μου για τα παιδιά με οδήγησε στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας, όπου φοίτησα με πλήρη υποτροφία στο εξ΄ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδικής αγωγής. Μετά την αποφοίτηση μου από το πανεπιστήμιο έγινα μέλος στον Σύλλογο Επιστημόνων Λογοθεραπευτών – Λογοπαθολόγων Ελλάδος.
Το 2016 αποφάσισα να γυρίσω στο νησί, με τον σύζυγό μου, με στόχο μου να βοηθήσω τα παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες. Εργάστηκα έναν χρόνο στο ειδικό δημοτικό σχολείο των Πηγαδίων και έπειτα άνοιξα το δικό μου γραφείο.
Δέχτηκα με πολύ χαρά την πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Μιχάλη Φελλουζή, να συμμετέχω στην παράταξή του, καθώς οι ιδέες του και η αγάπη του για το νησί, έχουν κοινή πορεία με μένα.
Για αυτό τον λόγο ως μητέρα και ως λογοθεραπεύτρια, κάτοικο της Καρπάθου που αγαπάει και ενδιαφέρεται για αυτόν τον τόπο, θέλω να βοηθήσω, ώστε τα παιδιά μας αλλά και εμείς να έχουμε ένα καλύτερο αύριο.
Σας ζητάω λοιπόν να μας στηρίξετε και να μας εμπιστευτείτε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μου στον κοινό μας αγώνα.